Дрю Баримор изгубила списък с любовниците си в дома на Дани Де Вито

04 May 2024
24 часа
Дрю Баримор
Дрю Баримор

За неловка ситуация сподели американската актриса Дрю Баримор с участието на колегата си Дани Де Вито - забравила у тях лист, на който била изредила всичките си интимни партньори.

Случката е от преди повече от 20 г. по време на писането на сценария на филма Duplex (Мансардата). Де Вито е негов продуцент, а Баримор режисира и играе. В последствие се оказва, че листчето, на което е писала, всъщност е гърба на бележка със записки за филма, разказва Си Ен Ен.

"Направих си списък. Беше много отдавна", разказа актрисата в сряда в собственото си шоу, където заедно със свои колеги обсъждат навика на някои жени да си правят подобни списъци. "Направих го с хартия и химикал. Аз съм най-неорганизираният човек, губя всичко и го оставих в нечия къща. Този някой се оказа Дани Де Вито", разкри Баримор.

След време решила да му признае отново в ефира на шоуто си. Той дошъл като гост, а тя изстреляла: "Оставих секс списъка си в къщата си", а той се пошегувал с нея, че си е направил копие и смята да го публикува в автобиографията си. Все пак я успокоил, че всъщност така и не попаднал на тайната бележка.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/