Родата на Брус Уилис се съблича в забавно клипче, него го няма

04 May 2024
БД Онлайн

Без дрехи остават роднините на Брус Уилис, тичайки към лятото. Бившата съпруга на екшънзвездата Деми Мур, трите им дъщери, внучката им Луета, семейни приятели и едно куче участват в забавно видео, в което всички търчат към слънцето навън и ненадейно се озовават съблечени по бански. Всички изглеждат в отлично настроение и се забавляват. "Обичам тези луди хора. Тичане към слънцето със семейството ми", пише най-голямата щерка Румър Уилис.

Татко й Брус Уилис, който присъства на много семейни снимки и клипчета, този път липсва. По-рано тази седмица Румър заяви, че 69-годишният й баща, който е с тежка форма на деменция, се чувства много добре. Не на същото мнение е Деми Мур. Източник, близък до актрисата, разкрива, че тя се готви за емоционално сбогуване с Брус, който вече трудно разпознава дори членовете на семейството си. Въпреки всичко никой от близките на актьора не спира да се грижи за него, допълва още източникът.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/