Кристиано Роналдо: Не ми остават много години във футбола

12 June 2024
MenTrend.bg
Кристиано Роналдо ликува след победа. Снимка: фейсбук на португалския национален отбор
Кристиано Роналдо ликува след победа. Снимка: фейсбук на португалския национален отбор

Нападателят на националния отбор на Португалия Кристиано Роналдо отново попадна под светлините на прожекторите, отбелязвайки два гола за победата над Ирландия с 3:0 в последната контрола преди старта на Евро 2024. Макар и вече на 39 години, Роналдо демонстрира отлична форма, като можеше да оформи и хеттрик, но веднъж уцели греда от фаул и изпусна още две отлични ситуации за гол.

"Да вкарваш голове винаги е хубаво и се опитвам да му се наслаждавам. Знам, че не ми остават много години във футбола. И както се казва в Испания, всяка година е подарък. Целите са моето ДНК. Най-важното е да се отдадете на работата си. Любовта ми към националния отбор е за цял живот. Важно е да сме физически и психически здрави, за да можем да помогнем на отбора", каза Роналдо пред SporTV.

Роналдо играе за Ал-Насър от Саудитска Арабия от януари миналата година. Преди това е играл за Манчестър Юнайтед, Ювентус, Реал Мадрид и Спортинг.

Нападателят изигра общо 207 мача за националния отбор на Португалия, в които отбеляза 130 гола, пише БТА.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/