Кристиано Роналдо с голям жест към звезда на Турция

11 July 2024
MenTrend.bg
Арда Гюлер, който е едва на 19 г., бе основният двигател в тима на Винченцо Монтела по време на европейското първенство в Германия. 
СНИМКА: РОЙТЕРС
Арда Гюлер, който е едва на 19 г., бе основният двигател в тима на Винченцо Монтела по време на европейското първенство в Германия. СНИМКА: РОЙТЕРС

Кристиано Роналдо може да е обвиняван в какво ли не на терена, но отново показа, че има голямо сърце. И сбъдва мечтата на бъдещата световна звезда на футбола - Арда Гюлер.

19-годишният национал на южната ни комшийка имаше шанса да се изправи срещу великия португалец в груповата фаза на Евро 2024. След срещата камерите показаха как детето чудо на “Реал” (Мадрид) отива към Кристиано, но 20 години по-възрастният от него изобщо не му обръща внимание. Само че мечтата на Гюлер да се докосне до Роналдо не свършва по този начин.

“Когато приключи мачът ни срещу Португалия, исках да поискам фланелката на Роналдо, но бях малко срамежлив, защото не съм свикнал да отправям такива заявки. Познавам Жоо Феликс от много време и затова го помолих да отиде и да поиска фланелката на Роналдо за мен. След 10 минути Феликс дойде с Кристиано в съблекалнята ни и всички бяха изненадани, че Кристиано сам дойде.

Той поздрави всички на турски и ми даде фланелката си. Отначало не го осъзнах, но разбрах, че Кристиано обича да прави всички щастливи, дори и да не ги познава. Вярвам, че този момент ще остане в паметта ми завинаги. Когато най-добрият играч в историята дойде при теб и ти даде фланелката си, това е невероятно”, призна след прибирането си в Турция Гюлер.

Неговата родина отпадна от Евро 2024 на 1/4-финалите от Нидерландия.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/