Трилър събира за първи път две от големите звезди на Холивуд

25 July 2024
MenTrend.bg
Актьорът Робърт Патинсън в ролята на Батман
Актьорът Робърт Патинсън в ролята на Батман

Две от най-големите звезди на Холивуд - Робърт Патинсън и Дженифър Лорънс, за първи път ще си партнират на големия екран, съобщава Дедлайн.

Тридесет и осем годишният Патинсън и 33-годишната Лорънс ще се снимат заедно в трилъра "Умри, любов моя" (Die, My Love) на режисьорката Лин Рамзи.

Действието във филма се развива в забравен провинциален район и разказва за живота на майка (Лорънс), която се бори да запази здравия си разум, докато страда от психоза.

Засега не се съобщава каква роля ще играе Робърт Патинсън в трилъра, нито кога ще започнат снимките на продукцията.

Освен режисьор на филма, Лин Рамзи е и съавтор на сценария заедно с Енда Уолш.

Дженифър Лорънс е сред продуцентите заедно с Мартин Скорсезе, пише БТА.  Дженифър Лорънс Снимка: Twitter/@todoxjlaw

Дженифър Лорънс Снимка: Twitter/@todoxjlaw

Лорънс и Патинсън са две от най-големите съвременни звезди на Холивуд. Филмите с тяхно участие са спечелили близо 10 милиарда долара в световен мащаб, отбелязва "Дейли мейл".

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/