Саурон се завръща в трейлъра на сезон 2 на “Властелинът на пръстените: Пръстените на властта”

27 July 2024
MenTrend.bg
Тар-Мириел
Тар-Мириел

Първият сезон на "Властелинът на пръстените: Пръстените на властта" на Amazon разкри истинската самоличност на двамата си най-мистериозни героя. Но когато шоуто се завърне следващия месец, изглежда, че ще покаже големи разкрития за това как Саурон ще променят Средната земя. Нов трейлър, пуснат на Comic-Con, дава добра представа какво могат да очакват феновете през сезон 2. 

Според Amazon, новият сезон ще бъде фокусиран върху завръщането на Саурон. „Изгонен от Галадриел, без армия или съюзник, изгряващият тъмен лорд сега трябва да разчита на собствената си хитрост, за да възстанови силата си и да наблюдава създаването на Пръстените на силата, които ще му позволят да подчини всички народи на Средната земя под неговата зловеща воля", се казва в официалния анонс на сериала. Изглежда, че този сезон ще бъде добър и за феновете на фантастични чудовища: ще се появят създания като гигантския паяк Шелоб и морския червей. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/