iPhone SE 4 ще бъде с дисплея на iPhone 13

31 July 2024
MenTrend.bg
iPhone СНИМКА: Pixabay
iPhone СНИМКА: Pixabay

Apple се готви да пусне нов бюджетен смартфон, iPhone SE 4, който ще използва дисплея от предишния модел iPhone 13, за да намали производствените разходи. BOE и LG ще бъдат основните доставчици на OLED панели за тези устройства. 

За да намали цената на устройството, Apple промени някои от характеристиките на екрана на iPhone 13, преди да ги инсталира в iPhone SE 4. По-специално това означава липса на поддръжка за технологията ProMotion, по-малко точни цветове и по-ниска яркост на фоновото осветление, което може да повлияе негативно на качество на потребителското изживяване.

Според източници BOE е подписал договор с Apple за доставка на приблизително 20 милиона OLED панела за iPhone SE 4, което е впечатляващо число . Предполага се, че масовото производство на iPhone SE 4 ще започне през октомври 2024 г., а устройството ще бъде пуснато в началото на 2025 г.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/