Новият iPhone SE ще има AI функции

12 August 2024
MenTrend.bg
iPhone СНИМКА: Pixabay
iPhone СНИМКА: Pixabay

Следващият iPhone SE, който ще излезе на пазара в началото на 2025 г., ще получи функциите на Apple Intelligence. Това означава, че най-евтиният телефон на Apple може да стане много по-труден за придобиване поради голямото му търсене. 

Досега iPhone SE беше известен като бюджетната опция на Apple. Слуховете обаче сочат, че следващият SE ще бъде базиран на iPhone 14 и вероятно ще има 6,1-инчов OLED екран.

Важно е да се отбележи, че вградените AI функции на Apple не могат да работят на iPhone 15 поради липсата на мощност. Така се говори, че следващият iPhone SE ще бъде мощно и модерно устройство.

Очаква се iPhone 16, който ще бъде обявен скоро, да запази своите предимства като двойната камера и бутона за захранване на 15 Pro, които може да не са налични в iPhone SE.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/