Играч на "Барселона" тренирал футбол с кучета като дете

06 September 2024
MenTrend.bg
Ламин Ямал
Ламин Ямал

Младият нападател на "Барселона" Ламин Ямал разказа, че като дете баща му го е карал да играе футбол с кучета, съобщава Marca.

„Баща ми каза, че не хапели и ме накара да тичам с кучетата. Често играех футбол с тях. Да играеш срещу куче е най-трудното нещо, което можеш да направиш", каза Ямал.

Ямал, като част от националния отбор на Испания , спечели Европейското първенство 2024. Неговият отбор победи Англия във финалния мач с резултат 2:1. За Испания се разписаха Нико Уилямс в 47-ата минута и Микел Оярзабал в 86-ата минута, а гол за англичаните отбеляза Коул Палмър в 73-ата минута.

Ямал направи асистенция за първия гол в този мач и в края на турнира беше признат за най-добрия млад играч.

В испанското първенство този сезон Ямал изигра четири мача за Барселона, като отбеляза веднъж.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/