„Мразя да броя калории“: Шварценегер разкри метод за „мързелива“ загуба на тегло

09 September 2024
MenTrend.bg
Арнолд Шварценегер
СНИМКА: instagram/schwarzenegger
Арнолд Шварценегер СНИМКА: instagram/schwarzenegger

Актьорът Арнолд Шварценегер призна, че никога не е броил калориите в диетата си, за да отслабне. Тайната, която му помогна да отслабне бързо, беше намаляването на храната, която консумираше. И брънч (комбинация от късна закуска и ранен обяд), който ви помага да започнете да се храните по-късно през деня.

„Понякога закусвам по-късно от обикновено. Ям яйца или кисело мляко с мюсли след тренировка", каза актьорът. Не забравяйте обаче, че пълното пропускане на закуската може да забави загубата на тегло и да допринесе за преяждане през деня.

Като втори полезен навик за отслабване актьорът посочи питателна, но лека вегетарианска супа за вечеря. Включва зехтин, лимонов сок, кимион, сол и черен пипер, нахут, бульон, нискомаслено кисело мляко и пресни билки.

Според Шварценегер можете да включите в рецептата всички любими зеленчуци или такива, които имате под ръка. Шварценегер яде супа с капка масло от тиквени семки, което е богато на фибри и хранителни вещества, които помагат за намаляване на глада.

„Всяка вечер ям салата от краставици с масло от тиквени семки и зеленчукова супа ", казва Арнолд. — Тиквеното масло е много популярно в Щирия, земята в Австрия, където съм роден. И е много вкусно."

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/