Amazon ще продължава "Пръстените на властта", докато има "голям брой хора", които да го гледат

12 October 2024
MenTrend.bg
Тар-Мириел
Тар-Мириел

Шефката на Amazon Studios Дженифър Салке каза, че "Властелинът на пръстените: Пръстените на властта" ще продължи да се излъчва, стига да запази диапазона си от 150 млн. зрители.

"Ще продължим да правим сериала, докато виждаме, че глобалните клиенти го обичат и гледат до такава степен, че - това е бизнес. Очевидно е, че се нуждаем от още по-голяма аудитория, която да се появи. Тя така или иначе вече се увеличава, така че няма дебат дали шоуто ще продължи или не", категорична е тя.

„Шоуто има даже доста над 150 млн. зрители, които му се радват. Така че имам добро предчувствие за неговото бъдеще. Мисля, че всички ние се чувстваме така", добавя шефката.

Сериалът се развива във втората епоха на Средната земя, т.е. хиляди години преди Фродо, Сам, Мери и Пипин да поемат на пътешествие в трилогията на режисьора Питър Джаксън.

"Пръстените на властта" се появи в Prime Video на 1 септември 2022 г. и се превърна в най-гледаната оригинална продукция в историята на стрийминг платформата. Първоначално шоуто получи зелена светлина за три сезона, макар че ако продължи да се справя добре, със сигурност ще видим още много.

В актьорския състав влизат Морфид Кларк в ролята на Галадриел, Робърт Арамайо в ролята на Елронд, Дилън Смит в ролята на Ларго Брандифут, Сара Цвангобани в ролята на Мариголд Брандифут, Чарли Викърс в ролята на Саурон и Даниел Уейман в ролята на Чужденеца (за когото впоследствие стана ясно, че е известен магьосник, когото всички познаваме и обичаме).

Шефката на Amazon Studios Дженифър Салке с актьора Крис Прат
СНИМКА: Инстаграм/@jennifersalke
Шефката на Amazon Studios Дженифър Салке с актьора Крис Прат СНИМКА: Инстаграм/@jennifersalke

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/