Microsoft пусна три нови конзоли Xbox

16 October 2024
MenTrend.bg
Геймъри играят на конзолата на “Майкрософт” - Xbox.
Геймъри играят на конзолата на “Майкрософт” - Xbox.

Microsoft обяви началото на глобалните продажби на своите нови модели конзоли Xbox Series X и S. Тези устройства вече са достъпни за закупуване на официалния уебсайт на Microsoft и от оторизирани дистрибутори.

В продажба са три нови модела: Xbox Series X без дисково устройство в бяло, Series X Galaxy Black Special Edition с уникален дизайн, който имитира звездно небе, и Series S с увеличен капацитет на паметта до 1 TB.

Цените за новите модели Xbox са:

Xbox Series X 2 TB - Galaxy Black Special Edition: $600;

Xbox Series X 1 TB - Digital Edition (бял): $450;

Xbox Series S 1TB (бял): $350;

Xbox Series X и Xbox Series S са игрови конзоли от девето поколение на американската корпорация Microsoft. Тези устройства са нови членове на семейството Xbox устройства за игри и наследници на Xbox One. Официалното им представяне се състоя на 10 ноември 2020 г.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/