Гостите за партито на Мбапе в Стокхолм задължени да са без телефони

18 October 2024
MenTrend.bg
Юлиа Францен facebook.com/julia.franzen1/
Юлиа Францен facebook.com/julia.franzen1/

Гостите на партито в Стокхолм на Килиан Мбапе, с което френският нападател на “Реал” трябваше да разпусне, но си докара ядове до главата, е трябвало да изпълнят едно изрично условие.

При влизането в баровския клуб V за частни веселби в шведската столица всички е трябвало да оставят мобилните си телефони в специални пликчета.

Това разкри шведската тв водеща и инфлуенсърка Юлиа Францен пред вестник “Експресен”.

Според нея на партито можело да присъстват само добре изглеждащи дами, които са и приятни личности.

Воаяжът на Мбапе до Стокхолм доведе до обвинение за изнасилване към него. Според медии в родината му обаче капитанът на Франция наистина се е прибрал в хотела си с дама и явно са имали вземане-даване, но това било по взаимно съгласие.

“Хотелът разполага с 10 000 камери и от видеозаписите може да серазбере какво точно се е случило”, коментира адвокатът на звездния нападател Мари-Аликс Каню-Бернар.

Тя добави, че нейният клиент ще говори само пред шведските власти при нужда.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/