Роднини съветват Везенков за НБА и "Олимпиакос"

11 July 2024
MenTrend.bg
Везенков бе приветстван от отбора, който в момента държи правата, като е изобразен на фона на силуетите на небостъргачите в Торонто.

СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Везенков бе приветстван от отбора, който в момента държи правата, като е изобразен на фона на силуетите на небостъргачите в Торонто. СНИМКА: ИНСТАГРАМ

“Оставането на Александър Везенков в НБА не е само личен избор, но решението би могло да бъде повлияно от съветите и очакванията на семейството и близките му”. Това пише в анализа си едно от най-популярните гръцки издания. Както е известно, българската звезда е собственост на “Торонто”, но според всички индикации Везенков искал да се завърне в “Олимпиакос”. В южната ни съседка дори през миналата седмица обявиха, че Саша отново ще облече екипа на гранда от Пирея. Само че това може и да не се случи. “Александър Везенков обмисля да остане в НБА за още една година”, пишат още гърците.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/