Кристиано Роналдо не успя да отбележи 901-я си гол, но получи фланелка за останалите 900

14 September 2024
MenTrend.bg
Кристиано Роналдо 

СНИМКА: FACEBOOK / Cristiano Ronaldo
Кристиано Роналдо СНИМКА: FACEBOOK / Cristiano Ronaldo

Кристиано Роналдо не успя да отбележи гол, а Ал-Насър завърши 1:1 като домакин с Ал-Ахли в среща от третия кръг на футболното първенство на Саудитска Арабия.

Преди срещата португалецът получи от клуба специална фланелка по повод достигането на границата от 900 попадения в кариерата си в официални мачове. На 5 септември Роналдо беше първият футболист, който преодолява тази граница, отбелязвайки в мача от груповата фаза на Лигата на нациите срещу Хърватия (2:1).

Гостите откриха резултата в 57-ата минута, като се разписа Франк Кесие. В 9-ата минута на добавеното време на второто полувреме играчът на Ал-Ахли Басам Ал-Хурайджи вкара топката в собствената си врата.

Главен съдия на мача беше руският рефер Сергей Карасьов. На 24 октомври 2023 година Руският футболен съюз подписа споразумение за сътрудничество с Футболната федерация на Саудитска Арабия в областта на съдийството.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/