Apple разпродаде iPhone 16 Pro Max за няколко минути

15 September 2024
MenTrend.bg
Apple. СНИМКА: PIXABAY
Apple. СНИМКА: PIXABAY

Всички запаси от най-скъпия смартфон на Apple бяха разпродадени за няколко минути.

На 13 септември Apple отвори предварителни поръчки за нови смартфони, представени на 9 септември. Първата партида iPhone 16 Pro Max беше разпродадена само за 18 минути. Това се указва от времето за доставка на устройството.

По този начин, когато прави поръчка за най-скъпия флагман от серията в САЩ, компанията се задължава да достави устройството в рамките на 7-10 работни дни. Това означава, че купувачите ще получат своето устройство не по-рано от края на септември. Според журналисти Apple ще поръча нова партида от своите доставчици и ще достави устройствата на потребителите.

За сравнение, сроковете за доставка на по-евтините iPhone 16, iPhone 16 Plus и iPhone 16 Pro бяха по-конкретни. Apple обещава да достави тези телефони на 20 септември. 

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/