Барселона със специални екипи за предстоящото Ел Класико

17 October 2024
MenTrend.bg
Президентът на "Барселона" Жоан Лапорта и Ханзи Флик Снимка: "Барселона"
Президентът на "Барселона" Жоан Лапорта и Ханзи Флик Снимка: "Барселона"

Футболният отбор на Барселона ще носи специални фланелки с логото на поп рок групата Coldplay за предстоящото Ел Класико срещу Реал Мадрид.

Отборът на Ханзи Флик ще носи фланелките при гостуването на стадион "Сантяго Бернабеу" на 26 октомври. Женският отбор на Барселона също ще облече екипи с логото на групата за мача от испанската лига срещу Ейбар на 2 ноември.

Клубът също така пуска фланелките за продажба в ограничен тираж. Приходите ще бъдат дарени на проект на UNHCR/ACNUR и фондация Барса за подпомагане на борбата с въздействието на климатичните промени в бежанските лагери в Уганда.

Барселона поставя имената на популярни музикални изпълнители върху фланелката си за Ел класико през последните сезони, след като се обедини с услугата за стрийминг на музика Spotify, която спонсорира както отбора, така и строежа на стадиона "Камп Ноу". До момента Барса носи екипи с логото на The Rolling Stones, Rosalia и Drake, пише БТА.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/