Ал Пачино остава „преследван“ от детска травма на пениса си

19 October 2024
MenTrend.bg
Американската филмова легенда Ал Пачино Снимка: Twitter/@anapmgff
Американската филмова легенда Ал Пачино Снимка: Twitter/@anapmgff

Ал Пачино си спомня един неловко болезнен спомен от детството.

В новите си мемоари Sonny Boy, 84-годишният носител на Оскар описва нараняване, получено на около 10-годишна възраст, включващо пениса му – „едно от най-неудобните преживявания в живота ми", както той го нарича.

„Изглежда, че редовно мамя смъртта", пише Пачино в първата глава на книгата, в която описва израстването му в Южен Бронкс в Ню Йорк. „Бях като котка с много повече от девет живота. Имах повече злополуки и инциденти, отколкото мога да преброя".

Едно преживяване, което го кара да „не се притеснява да го разкаже сега", продължава авторът, гласи следното: „Вървях по тънка желязна ограда, танцувайки своя танц на опънато въже. Цяла сутрин валеше и със сигурност се подхлъзнах и паднах, а железният прът ме удари право между краката ми".

Пачино си спомня, че изпитвал такава болка, че едва можел да се прибера вкъщи. "Един по-възрастен ме видя да пъшкам на улицата, вдигна ме и ме занесе в апартамента на леля", спомня си звездата. Там младият Пачино и семейството му чакали лекар да дойде.

„Лежах там на леглото, с напълно смъкнати панталони около глезените, докато трите жени в живота ми – майка ми, леля ми и баба ми – ръгаха и побутваха пениса ми в полупаника", пише Пачино. „Помислих си, Боже, моля те, вземи ме сега, докато ги чувах да си шепнат разни неща, докато извършваха проверката си."

Актьорът добавя, че пенисът му е „останал на мястото си", както и психологическата травма от инцидента.

Sonny Boy включва още спомени от детството на Пачино, включително няколкото пъти, когато той можеше да си спомни, че разведените му родители са били заедно. В допълнение към злополуките по кварталните огради, той описва времето, прекарано в кражба на храна и прескачане на турникети на метрото с приятели. „Да правим пакости и да бягаме от авторитетни фигури беше нашето забавление", пише той.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/