Ръсел Кроу за новия "Гладиатор": Има ревност, но аз съм мъртъв и нямам думата

14 June 2024
MenTrend.bg
Ръсел Кроу Снимка: Instagram/russellcrowe
Ръсел Кроу Снимка: Instagram/russellcrowe

Персонажът на актьора беше убит в оригинала на Ридли Скот от 2000 г.

Ръсел Кроу разкри, че се чувства „леко неудобно" от концепцията за продължение на филма „Гладиатор", в което той няма да участва. Звездата който изигра главния герой в хита на Ридли Скот от 2000 г., който му спечели Оскар за най-добър актьор, няма да се появи в новата част, която трябва да излезе тази Коледа.

Вместо това, филмът се фокусира върху героя на Пол Мескал, който играе внука на император Марк Аврелий от първия филм, който е убит от сина си, изигран от Хоакин Финикс. Героят на Кроу - Максимус пък бе убит от Финикс в края на филма.

„Малко ми е неудобно от факта, че правят още един, разбирате ли? Защото, разбира се, аз съм мъртъв (героят му) и нямам думата какво ще се прави. Дочух няколко неща и си казах: „Не, не, не". Това не е моралният път на този конкретен герой. Но знаете ли, не мога да кажа нищо, аз съм два метра под земята. Ще видим какво ще се получи", казва Кроу. Той допълва, че предстоящият филм го е накарал да погледне назад към кариерата си.

„Спомням си възрастта, на която бях, когато направих този филм и всички неща, които дойдоха след него, и вратите, които този конкретен филм отвори за мен. Така че определено има оттенък – и това е чисто честно казано – оттенък на меланхолия, оттенък на ревност. Защото си спомням, когато имах сухожилия, казва звездата.

Междувременно Дензъл Уошингтън, Педро Паскал и Джоузеф Куин се присъединяват към актьорския състав за новия филм, който беше заснет основно в Малта тази година, но има и сцени в Съсекс.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/