Райън Рейнолдс: Мадона имаше ключова роля в сценария на „Дедпул и Върколака“

21 July 2024
MenTrend.bg
Актьорът Райън Рейнолдс
Актьорът Райън Рейнолдс

Актьорът Райън Рейнолдс призна, че певицата Мадона е допринесла за сценария на новия му филм „Дедпул и Върколака".

Според актьора той и режисьорът на филма Шон Леви са отишли ​​на среща с Мадона, за да получат разрешение да използват нейната песен Like a Prayer в лентата. Рейнолдс призна, че певицата е помогнал със сценария за проекта и е направила важна корекция, която екипът на филма е приел.

„Мадона каза страхотно. О, Боже мой, тя погледна сценария и, не се шегувам, тя каза: „Трябва да направиш това, това и това в този момент." И проклета да е, ако не уцели десетката", каза актьорът визирайки промените от легендарната изпълнителка.

Леви пък сравни срещата с Мадона с посещение на кралски особи, а Рейнолдс каза, че срещата с певицата „е едно от най-великите преживявания в живота ми".

 Световната премиера на филма, който приключи снимките през януари 2024 г., ще се състои на 26 юли. 

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/