Петият сезон на Stranger Things излиза през 2025 г.

21 July 2024
MenTrend.bg
Актьорите от "Stranger Things"
Актьорите от "Stranger Things"

Главният изпълнителен директор на Netflix Тед Сарандос потвърди, че петият и последен сезон на хитовия сериал Stranger Things ще има премиера през 2025 г. Той не посочи точна дата на излизане. Източници предполагат, че сериалът ще излезе през юли, тъй като Netflix пусна предишни сезони на шоуто през лятото.

Първоначално премиерата на Stranger Things трябваше да бъде през 2024 г. Заснемането на последния сезон обаче беше отложено поради стачката на сценаристите в Холивуд.

През ноември 2023 г. изпълнителният продуцент на Stranger Things Шон Леви заяви , че екипът няма да използва технология за подмладяване на актьорския състав, въпреки факта, че са изминали няколко години от края на предишния сезон. 

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/