HBO пусна първи кадри от втори сезон на The Last of Us

05 August 2024
MenTrend.bg
The Last Of US: Последните оцелели СНИМКА: HBO
The Last Of US: Последните оцелели СНИМКА: HBO

HBO публикува първите кадри от сезон 2 на The Last of Us. Адаптацията на хитовата видеоигра на HBO се очаква да се завърне през 2025 г. с нов сезон, фокусиран върху събитията от играта - The Last of Us Part II. Първият сезон завърши с Джоел (Педро Паскал), който спаси Ели (Бела Рамзи) от процедура, която щеше да я убие, но потенциално да осигури лек за гъбичната инфекция, опустошаваща света.  В края на сериала Джоел излъга Ели за случилото се.

В първия кадър за The Last of Us сезон 2  Джоел намеква за случилото се в болницата, докато говори с мистериозния герой на Катрин О'Хара. Клипът показва и новите попълнения в актьорския състав - Изабела Мърсед и Джефри Райт. Мърсед ще изиграе Дина, приятелката на Ели, докато Райт ще бъде Айзък Диксън.

Според различни източници героинята на О'Хара, която досега се пази в тайна, най-вероятно ще бъде терапевт на Джоел. 

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/