Apple ще пусне на пазара новите си лаптопи през ноември

05 September 2024
MenTrend.bg
Apple. СНИМКА: PIXABAY
Apple. СНИМКА: PIXABAY

Apple планира да започне да доставя първите MacBook и Macs с чипа M4 още през ноември тази година.

За да пусне тези продукти, Apple ще проведе отделно събитие. То ще напомня на миналогодишното събитие Scary Fast, което се проведе на 30 октомври. Доставките на представените на събитието компютри започнаха на 7 ноември.

Особено интересен ще бъде новият Mac mini, който се очаква да получи нов дизайн за първи път от 14 години. Очаква се също, че ще бъде оборудван с пет USB-C порта вместо USB-A  и ще получи 16 GB RAM. Производството на версията Mac mini с M4 ще започне този месец, а Mac mini с M4 Pro ще започне да излиза от поточните линии не по-рано от октомври.

Актуализацията на други устройства от линията Mac ще бъде по-малко значима. По-специално, Apple се очаква да представи нови iMac и MacBook Pro тази есен.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/