Моуриньо назова треньора, който може да се мери с него

08 September 2024
MenTrend.bg
Жозе Моуриньо Снимка: facebook.com/Fenerbahce/
Жозе Моуриньо Снимка: facebook.com/Fenerbahce/

Старши треньорът на турския футболен клуб Фенербахче Жозе Моуриньо посочи специалист, който може да се мери с него. 

„Единственият треньор, който може да се сравни с мен, е Пеп Гуардиола. Той има няколко титли на Англия и Шампионска лига, точно като мен", каза Моуриньо.

Един от най-големите специалисти в историята Моуриньо е начело на турския Фенербахче от лятото на 2024 г. Отборът води в националния шампионат с десет точки след четири срещи. В следващия мач Фенербахче гостува на Касъмпаша. 

През миналия сезон Манчестър Сити, под ръководството на Пеп Гуардиола, спечели шампионата на Англия за четвърти пореден път. Този сезон обаче може да се окаже последният му начело на отбора - треньорът е склонен да приключи работата си в клуба от Манчестър и да си вземе почивка от работата.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/