Ал Пачино за бащинството на 84 години: Това е едно малко чудо

11 October 2024
Валентина Антова
Американската филмова легенда Ал Пачино Снимка: Twitter/@anapmgff
Американската филмова легенда Ал Пачино Снимка: Twitter/@anapmgff

Легендарният актьор Ал Пачино стана баща за четвърти път на 84 години. Звездата сподели, че бащинството е нещо, което му носи страшно удоволствие. "Толкова е прекрасно да имаш деца", каза Пачино, който има 16-месечен син Роман от връзката си с 30-годишната продуцентка Нур Алфана.

Актьорът има още 3 деца - дъщеря на име Джули, на 34 години, от връзката си с треньорката по актьорско майсторство Ян Тарант, както и 23-годишните близнаци Антон и Оливия, от връзката му с актрисата Беверли Данжело. Пачино споделя, че фокусът върху децата му е централна част от неговия живот. "Идеята, че насочваме вниманието си към други хора, които случайно са ваши деца...това е любовта".

Като човек, който стана баща на 84 Пачино разкрива, че възрастта не променя изживяването на радостта и чудото от новия живот. "Е, винаги е едно и също. Това е едно малко чудо".

Ал Пачино е написал своята мемоарна книга Sonny Boy, която ще бъде публикувана на 15 октомври. Актьорът казва, че най-малкият му син Роман е бил част от вдъхновението за книгата. "Това е една от причините, разбира се. И това беше моята идеята да остана още малко наоколо, ако е възможно". В своите мемоари звездата не само разказва за живота си, но и споделя мислите си за това как бащинството го е променило.  

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/