Оперират Килиан Мбапе след европейското заради счупения нос

19 June 2024
MenTrend.bg
Килиан Мбапе
Килиан Мбапе

Селекционерът на Франция Дидие Дешан коментира ситуацията на звездата Килиан Мбапе, който при победата с 1:0 срещу Австрия на европейското счупи носа си.

"Днес има повече прегледи, за да видим неговото състояние. Това беше сериозен удар. Медицинският щаб направи всичко необходимо, за да намали щетите възможно най-много след направените прегледи. Въпреки че няма да се оперира още сега, той ще трябва да го направи по-нататък.

Тази сутрин той беше малко по-добре, така че видим какво е състоянието му. Ще следим неговия прогрес внимателно всеки ден", сподели Дешан.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/