На 10 юли представят Samsung Galaxy Z Fold6 и Flip6

26 June 2024
MenTrend.bg
Събитието ще бъде на 10 юли.
Събитието ще бъде на 10 юли.

Samsung официално обяви датата за събитието Galaxy Unpacked 2024, на което компанията ще покаже своите нови продукти. Събитието ще се проведе на 10 юли в Париж, според уебсайта на производителя.

Очаква се на събитието да бъдат представени два нови сгъваеми смартфона: Samsung Galaxy Z Fold6 и Galaxy Flip6. Южнокорейците също така ще покажат умните часовници от серията Galaxy Watch7 и изцяло нов флагмански модел, Watch Ultra, който трябва да се конкурира с Apple Watch Ultra.

В допълнение, на Galaxy Unpacked се планира да бъдат обявени безжичните слушалки Galaxy Buds 3 и Galaxy Buds 3 Pro, както и умният пръстен Galaxy Ring, който може да замени смарт часовниците и да проследява физическите показатели на потребителите.

Samsung също ще обяви нови функции на Galaxy AI по време на събитието.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/