Знаменоската на Кипър за олимпиадата лъсна в Only Fans

24 July 2024
MenTrend.bg
Състезателката в скока на височина Елена Куличенко твърди, че е станала жертва на изкуствения интелект, който направил неин профил в Only Fans.
Състезателката в скока на височина Елена Куличенко твърди, че е станала жертва на изкуствения интелект, който направил неин профил в Only Fans.

Състезателката в скока на височина Елена Куличенко, която трябва да носи знамето на Кипър, на церемонията по откриването на олимпиадата се оказа със страница в платения сайт за снимки и видеа на разголени момичета Only Fans. Това предизвика огромен скандал в православната държава.

Самата Куличенко, която е родена в Русия, твърди, че е станала жертва на изкуствен интелект и никога не си е правила профил в този сайт. В него плащаш, за да гледаш полуголи снимки на знаменитости и те печелят доста добри пари.

Куличенко дори опитала да се свърже със сайта, за да бъде изтрит профилът, но не успяла. Това показвало, че не е неин.

Френският лекоатлет Саша Жоя пък обяви, че на церемонията по откриването ще бъде с пола.

“След като жените могат да носят панталони, защо на мъжете да не ни е разрешено да носим поли”, заяви световният шампион за младежи на 110 метра с препятствия.

Облеклата на домакините са на модната къща “Берлути”, която е собственост на Антоан Арно. Това е синът на един от най-богатите хора в света Бернар Арно и съпруг на руския супермодел Наталия Водянова.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/