Марк Уолбърг с безумна промяна във фитнес режима си - вече става в 2 сутринта за тренировка

25 July 2024
MenTrend.bg
Актьорът Марк Уолбърг Кадър: Официален профил в инстаграм
Актьорът Марк Уолбърг Кадър: Официален профил в инстаграм

Актьорът Марк Уолбърг за пореден път шашна дори и най-заклетите фитнес маниаци. Холивудската звезда разкри, че променя драстично фитнес навиците си. Той показа видео как тренира в 2 сутринта, а не в 4, както обикновено.

53-годишният актьор нашумя още през 2018 г., след като сподели изтощителния си график, който включваше тренировка в 4 часа сутринта всеки ден. Но сега той издигна на ново ниво режима си, като призна, че е започнал да става дори по-рано, за да тренира.

Актьорът пусна и видео, в което вдига тениската си пред камерата, за да покаже коремните си мускули. След това той прави лицеви опори и редица други упражнения.

Във видео той отговоря на фенове, които се чудеха в колко часа си ляга, за да е във фитнеса в 2 сутринта.

„В колко часа си лягам? Имам осем часа сън, винаги. Ако съм на фитнес в 1, това означава, че съм си легнал в 17. Направете си сметката", казва актьорът.

Филмовата звезда обясни, че сутрешният му режим обикновено се състои от молитва, вземане на душ и след това отиване във фитнеса.

„Това се случва всеки ден. Без повече извинения. Стани и го направи. Да действаме", казва звездата.

Още през февруари Марк призна, че въпреки че със сигурност има дни, в които не му се става рано, за да отиде на фитнес, в крайна сметка винаги го прави.

Марк за първи път говори за необичайния си график през 2018 г. Тогава той каза, че се буди в 2,30 сутринта и трябва да бъде във фитнеса до 4 сутринта, тренирайки повече от час.

След това играе голф в продължение на 30 минути, което смята за друга тренировка, последвана от сесия в крио камера. В 16 ч. той прекарва още един час във фитнеса, след което си лягал в 19,30 ч.

„Упоритата работа, която положих, винаги е била причина за успеха ми", твърди звездата.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/