В интернет изтече финалът на сериала "Домът на дракона"

31 July 2024
MenTrend.bg
В “Домът на дракона” Оливия Кук и Ема Д'Арси се изправят една срещу друга в безмилостна битка на кралиците Алисент и Ренира.
В “Домът на дракона” Оливия Кук и Ема Д'Арси се изправят една срещу друга в безмилостна битка на кралиците Алисент и Ренира.

Финалният епизод от втори сезон на хитовия сериал на HBO "Домът на дракона" изтече в интернет. 

Във вторник вечерта в TikTok изтекоха няколко от финалните сцени на сезон 2. Само пет дни преди епизодът да бъде излъчен (4 август) по Max потребител на социалната мрежа публикува 14 видеоклипа и приблизително 30 минутни кадри от неизлъчения финал. За часове видеоклиповете събраха около 100 000 гледания. Около 3 часа след публикуването им във вторник вечерта акаунтът в TikTok е бил забранен, но кадрите продължават да се разпространяват в други социални мрежи.

Това не е първият случай с изтичане на епизод на сериала в мрежата.  През октомври 2022 г. два дена преди датата на излъчване изтече финалът на 1-ви сезон на "Домът на дракона". Виновниците тогава бяха партньори на HBO, които разпространяват сериала в Европа и Близкия изток. 

Изтичането на финалите на най-известната поредица на HBO се е превърнало в традиция. През 2019 г., когато излиза 8-ми сезон на "Игра на тронове" изтичат почти всички епизоди в най-различни платформи. HBO опитаха всичко предишните изтичания да не се повторят, като дори не изпратиха снимки на финала на журналистите, но епизодът все пак се появи в мрежата.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/