Китайците от MG в Германия: Купете една електрическа кола, вземете две!

02 August 2024
Георги Луканов
Електрическият кросоувър MG4 има до 520 километра пробег. Снимка: MG
Електрическият кросоувър MG4 има до 520 километра пробег. Снимка: MG

Рядко срещана кампания стартира в Германия. Китайският производител на автомобили MG раздава електрически автомобили. На цената на един получавате два електрически от модела MG4 Electric.

Тези, които закупят MG4 в Германия до 31 юли 2024 г., ще получат втори екземпляр безплатно. Допълнителната кола се взима под формата на безплатен четиригодишен договор за наем. Единственото нещо, което трябва да платите, е 988 евро за транспортни разходи.

Моделът MG4 е бестселърът на марката с британски корени в Германия и е вторият най-популярен електрически автомобил в страната през юни след Volkswagen ID.3. Колата се предлага в пет различни версии с три размера батерии. Базовият модел в Германия струва 34 887 евро с батерия от 51 kWh.

MG е собственост на китайската група SAIC и техните автомобили ще бъдат изправени пред най-строгите мита в ЕС от цели 38,1 процента в допълнение към 10-те процента, които вече съществуват.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/