Lenovo разработва миниатюрна конзола за игри

05 August 2024
MenTrend.bg
СНИМКИ: freepik.
СНИМКИ: freepik.

Lenovo разработва миниатюрна версия на свой компютър за игри под формата на преносима конзола Legion Go. 

Новото устройство ще бъде оборудвано с два вентилатора, за разлика от един в настоящия модел. Размерът на екрана също ще намалее до 8 или 7 инча, вместо досегашните 8,8 инча. В допълнение, новият продукт ще получи HDMI порт, който не присъстваше в предишния модел.

„Въпреки техническите подобрения, Lenovo трябва да ускори разработката на своя софтуер. Компанията получи критики, че бавно внедрява функции, които вече са налични на конкурентни устройства", пише VideoCardz.

Най-вероятно устройството ще се захранва от AMD Strix Point.  Не се съобщава кога ще бъде обявено устройството и каква цена ще получи.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/