Apple работи по пластмасови умни часовници и за деца

06 August 2024
MenTrend.bg
Логото на Apple. СНИМКА: PIXABAY
Логото на Apple. СНИМКА: PIXABAY

Apple планира да намали цената на бюджетния смарт часовник Apple Watch SE 3 с помощта на пластмасов корпус. Това решение ще позволи на новия продукт да се конкурира с наличните модели на Samsung.  Пластмасата също ще помогне за разширяване на цветовата гама на часовника, което ще го направи по-привлекателен за децата.

Очаква се поевтиняването на Apple Watch да има положителен ефект върху продажбите на всички устройства на Apple. Смята се, че евтините часовници могат да станат привлекат много хора в екосистемата на Apple, която след това ще ги отведе до iPhone и други устройства на марката.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/