Apple разработва нов смартфон – iPhone Air

07 August 2024
MenTrend.bg
Логото на Apple. СНИМКА: PIXABAY
Логото на Apple. СНИМКА: PIXABAY

Apple планира да представи нов модел iPhone с дебелина на корпуса само 5 мм. Това е значително по-малко от сегашните модели, чиято дебелина варира от 7,8 до 8,25 мм.  Новият модел ще се казва iPhone Air, подобно на MacBook Air.

iPhone Air ще бъде част от бъдещето поколение смартфони, което включва iPhone 17, 17 Pro, 17 Pro Max и iPhone 17 Air.  Новият модел ще замени модела Plus в линията iPhone.

iPhone 17 Air няма да има толкова мощни спецификации, колкото моделите Pro. Очаква се смартфонът да се предлага с процесор A19 и един обектив на задната камера. Цената на джаджата ще бъде около $ 900. Засега информацията не е потвърдена от Apple.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/