Писателят Джордж Р. Р. Мартин скоро ще разкрие всичко, което смята, че се е объркало със сериала "Домът на дракона"

31 August 2024
MenTrend.bg
СНИМКА: Wikimedia Commons/@Sanna Pudas
СНИМКА: Wikimedia Commons/@Sanna Pudas

Създателят на „Игра на тронове" и писател Джордж Р. Р. Мартин разкрива в нова публикация в блога си, че скоро ще напише за „всичко, което се е объркало" в спиноф сериала на HBO „Домът на дракона", чийто втори сезон приключи по-рано този месец.

През годините Мартин е използвал личния си блог, за да дава актуална информация за продукцията на „Домът на дракона", дълго отлаганата книга „Ветровете на зимата" и други свои проекти. Но за първи път тонът му се измества към предисторията на „Домът на дракона" на HBO, която е базирана на романа му „Огън и кръв".

„Не очаквам с нетърпение публикациите, които трябва да напиша, за всичко, което се е объркало с „Домът на дракона"... но трябва да направя и това и ще го сторя. Но не днес. ДНЕС е денят на Зозобра, когато се отвръщаме от мрака", пише Мартин в петък в публикация в блога си, в която разказва за участието си във фестивала Burning of Zozobra в Санта Фе, щата Ню Йорк, и за други свои летни пътувания.

Критиката може да е изненада за някои, като се има предвид, че Мартин, който е съавтор и изпълнителен продуцент на хотовия сериал, се включи в блога си по средата на сезон 2, за да похвали четвъртия епизод, „Червеният дракон и Златният", за организирането на впечатляващата драконова битка.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/