iPhone 16 поддържа кабелно бързо зареждане до 45 W?

12 September 2024
MenTrend.bg
iPhone
СНИМКА: Pixabay
iPhone СНИМКА: Pixabay

И четирите модела iPhone 16 поддържат кабелно бързо зареждане до 45 W. 

В документ се посочва, че всички модели iPhone 16 са тествани при напрежение 5-15 волта и ток 3 ампера, което при максимално напрежение е 45 вата. Това е повече от 50% повече от линията iPhone 15, която достигна своя връх от 27-29 W.

Преди пускането на iPhone 16 източници съобщиха, че Apple ще въведе по-бързо зареждане в новите си продукти. В същото време компанията не коментира скоростта на кабелно зареждане на новите iPhone по време на презентацията и след нея. Беше споменато само, че безжичното магнитно зареждане MagSafe поддържа зареждане до 25 W при използване на подходящо захранване.

Apple представи гамата iPhone 16 и iPhone 16 Pro в понеделник, 9 септември. Новите устройства ще бъдат пуснати в продажба на 20 септември. Телефоните получиха нов бутон Camera Caption, по-големи дисплеи в моделите Pro и Pro Max и поддръжка за системата Apple Intelligence AI.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/