Детският часовник на Apple Watch ще бъде пуснат през 2025 г.

16 September 2024
MenTrend.bg
Apple. СНИМКА: PIXABAY
Apple. СНИМКА: PIXABAY

Apple продължава да разработва нова версия на смарт часовника Watch SE с издръжлив пластмасов корпус. Очаква се това устройство да бъде представено не по-рано от следващата година и да получи по-мощен процесор.

Apple Watch SE за първи път се появи в линията на Apple през 2020 г. като по-достъпен аналог на Apple Watch Series 6. Той се отличаваше с алуминиев корпус, по-стар процесор и липсата на поддръжка за Always-On Display и EEG запис. Благодарение на тези ограничения Apple успя да намали стартовата цена на устройството до 280 долара. По-късно, през 2022 г., Apple напълно намали цената на устройството до $250. В серията от 2022 г. Watch SE използва композитен капак на корпуса, както и процесор от по-скъпата Watch Series 8.

Преминаването към изцяло пластмасов корпус може да направи Watch SE по-достъпен за по-широка аудитория, както и да опрости процеса на боядисване на корпуса в ярки цветове, което ще привлече вниманието на деца и тийнейджъри. В същото време цената може да остане същата, но ще бъде компенсирана от нови функции като ECG и Always-On Display. В същото време се очаква, че Apple ще използва по-модерен процесор в пластмасовия часовник, което ще позволи на устройството да се справи с аналозите си по отношение на производителността.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/