Роналдо поддържа форма с 6 хранения и сън пет пъти на ден

16 September 2024
MenTrend.bg
Кристиано Роналдо 

СНИМКА: FACEBOOK / Cristiano Ronaldo
Кристиано Роналдо СНИМКА: FACEBOOK / Cristiano Ronaldo

Бившият съотборник на португалския нападател Кристиано Роналдо в английския Манчестър Юнайтед Алекс Телес говори за диетата на футболиста.

Телес каза, че Роналдо яде много яде много натурални продукти и също консумира протеин след обяд. 

„Начинът му на хранене е напълно различен. Яде много натурални неща, винаги следи чуждите чинии, дори ни беше страх да отидем да си вземем десерт. Обича да се грижи за тялото си", разказа бразилецът.

През 2021 г. Роналдо разкри как поддържа форма. Първото правило на футболиста е шест хранения на ден. Той добавя към диетата си голямо количество пилешко месо, плодове, зеленчуци, както и храни, съдържащи протеини, не консумира сладкиши и алкохол, а понякога си позволява да изяде парче пица. Втората тайна на португалеца е физическата активност. Освен тренировките на терена, Роналдо прекарва всеки ден в домашния си фитнес и басейн. Третото правило е да спите пет пъти на ден.

Роналдо е петкратен носител на Златната топка.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/