Клуни отвърна на опитите на Търмп да го дискредитира

19 September 2024
MenTrend.bg
Джордж Клуни. Кадър: NOVA
Джордж Клуни. Кадър: NOVA

Джордж Клуни най-накрая отговори на опита на Доналд Тръмп да гo дискредитира, провокиран от статията на актьора в изданието „Ню Йорк Таймс", в която се поиска оттеглянето на Джо Байдън от изборите за президент, за да се даде шанс на Демократическата партия да победи. 

„И така, сега фалшивият филмов актьор Джордж Клуни, който никога не се е доближавал до създаването на истинско кино, се включва в играта", написа тогава Тръмп в социалната мрежа Truth.

„Той се обърна срещу Подлия Джо, подобно на плъх, който напуска потъващ кораб. Всъщност и двамата са едни мишки. Какво знае Клуни за каквото и да било... Клуни трябва да се махне от политиката и да се върне в телевизията. Филмите никога не са му се получавали!!!", категоричен беше бившия американски президент.

Комедиантът Джими Кимъл прочете реакцията на Тръмп към Клуни в своето вечерно токшоу по телевизията ABC, на което актьорът реагира с думите: „Ще се махна от политиката, ако и той го направи. Това е компромис, на който бих се съгласил, само и само да спася Америка от тоя лунатик."

Доналд Тръмп Кадър: Екс/ @realDonaldTrump
Доналд Тръмп Кадър: Екс/ @realDonaldTrump

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/