Упражнението, което Гордън Рамзи смята, че всеки трябва да прави

19 September 2024
MenTrend.bg
Гордън Рамзи Снимка: инстаграм/ gordongram
Гордън Рамзи Снимка: инстаграм/ gordongram

Ако разгледате първите епизоди на „Кошмари в кухнята" в YouTube, ще забележите, че физиката на световно известният готвач Гордън Рамзи почти не се е променила през годините. Макар че може да има добри гени, е очевидно, че полага и доста труд върху себе си. Любовта на Рамзи към спортовете за издръжливост го кара да прекарва часове в колоездене, но не това е тайната на мускулестото му тяло. Тя се крие в лицевите опори.

„Обикновени лицеви опори. Можете да постигнете толкова много, само ако правите по 25 от тях всеки ден. А през почивните дни два пъти по 25 и то преди да сте влезнали в банята, след като се събудите. Това е нещо, което горещо препоръчвам."

Рамзи смята фитнеса за една от най-добре пазените тайни в живота си.

„Където и да отида, независимо дали става дума за плуване, каране на колело или дори разходка - поддържането на добра форма е от съществено значение за мен. Здравословният начин на живот води до добро здраве. А енергията, която получаваш дори от 20-минутна тренировка, не непременно всеки ден, а всеки втори ден, като добавиш само 1% към нея, те отвежда там, където искаш да отидеш", смята готвачът.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/