Red Dead Redemption ще бъде пуснатa за компютър за първи път

09 October 2024
MenTrend.bg
СНИМКА: ФРИЙПИК
СНИМКА: ФРИЙПИК

Студиото Rockstar Games обяви за първи път пускането на играта Red Dead Redemption (RDR) на персонални компютри. Това се съобщава на сайта на компанията.

Уточнява се, че PC версията на заглавието ще получи редица подобрения. Така играта ще има 4K резолюция с честота до 144 херца на съвместими устройства, поддръжка за Ultrawide и Super Ultrawide монитори, HDR10 и пълна поддръжка на мишка и клавиатура. Red Dead Redemption ще излезе на 29 октомври.

Оригиналът Red Dead Redemption беше пуснат на конзоли преди повече от 14 години - през май 2010 г. Продължението, Red Dead Redemption 2, се появи на конзоли през октомври 2018 г.; една година по-късно Rockstar Games пренесе играта на компютри.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/