Гуардиола може да продължи договора си със Сити за още една година

15 October 2024
MenTrend.bg
Пеп Гуардиола
Пеп Гуардиола

Старши треньорът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола може да продължи договора си с клуба за още една година, пише вестник "Телеграф".

Според британското издание това е най-вероятният сценарий, въпреки слуховете, че испанецът може да поеме националния отбор на Англия.

Настоящият контракт на Гуардиола с Манчестър Сити е до края на юни 2025 година. Ръководството на клуба желае да сключи по-дългосрочно споразумение със специалиста, но ще бъде доволно, ако испанецът подпише за още една година.

Гуардиола е начело на Манчестър Сити от юли 2016 година. С отбора той е шест пъти шампион на Англия, четири пъти печели Купата на английската лига, три пъти Суперкупата и два пъти Купата на страната. Испанецът изведе "гражданите" до титлите в Шампионската лига, Суперкупата на УЕФА и Световното клубно първенство, пише БТА.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/