Новият iPad mini 7 се зарежда изключително бавно

18 October 2024
MenTrend.bg
Apple. СНИМКА: PIXABAY
Apple. СНИМКА: PIXABAY

Скоростта на зареждане на новия iPad mini 7 е ограничена до 20W, което не се различава от предшественика му. Това означава, че устройството ще отнеме около час, за да се зареди до 70% и около два часа, за да се зареди напълно, което е значително по-бавно от някои таблети с Android, съобщи 9To5Mac.

Най-новият iPad mini е по-скоро малък ъпгрейд спрямо mini 6, дори след три години. Устройството не е станало по-малко или по-леко, нито е получило подобрения в дизайна. Животът на батерията остава непроменен, камерата остава същата, с изключение на малък ъпгрейд от Smart HDR 3 до 4-то поколение. Дисплеят също е останал непроменен.

Докато Apple обикновено не разкрива спецификации като капацитет на батерията или скорост на зареждане, новото 7-мо поколение iPad Mini премина 3C сертификация, разкривайки идентифицираните подробности. Регистърът 3C посочва, че Apple iPad mini (2024) A2996 ще поддържа само 20W бързо зареждане.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/