Volvo пуска електрически ван

25 August 2023
Георги Луканов
Volvo EM90 е първият изцяло електрически премиум MPV. Снимка: Volvo
Volvo EM90 е първият изцяло електрически премиум MPV. Снимка: Volvo

Volvo изненадващо анонсира премиерата на първия ван в историята на марката. Това ще е изцяло електрически премиум MPV, разкриват от шведската компания.

"Представете си движещо се пространство, където можете просто да бъдете себе си. Място, където можете да се свържете с любимите си хора, да творите, да релаксирате, да работите или просто да мислите. Volvo EM90 е първият ни изцяло електрически първокласен MPV и е проектиран, за да се възползвате максимално от времето, прекарано в колата, като една истинска скандинавска всекидневна в движение", казват от фирмата.

Volvo EM90 ще направи своя световен дебют на 12 ноември 2023 г. Предварителните поръчки ще започнат за клиенти в Китай още на същата дата.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/