Хю Джакман приемал 6 хиляди калории на ден заради ролята си на Върколака

12 August 2024
MenTrend.bg
Хю Джакман
СНИМКА: инстаграм
Хю Джакман СНИМКА: инстаграм

Австралийският актьор Хю Джакман разказа за начина си на хранене, докато се е готвил да снима новия си филм „Дедпул и Върколака".

55-годишният артист призна, че освен усилени тренировки, е спазвал и специална диета. Според него той приемал 6 хиляди калории на ден.

„И това не са калориите, които искате да ядете. Например, половин пица е 6000 калории. Но не, това е пиле, тилапия и боб. Тилапия и боб. Не знам защо тилапия. Трябва да е постна риба и зелен фасул", разказва за режима си Джакман.

Филмът "Дедпул & Върколака" с Райън Рейнолдс и Хю Джакман за трета поредна седмица е начело в боксофис класацията на Северна Америка.

През третия си уикенд на екран в САЩ и Канада режисираната от Шон Леви продукция от киновселената на "Марвел" реализира приходи от 54 милиона щатски долара, с които общите му постъпления в северноамериканския боксофис стават 494,3 милиона щатски долара.

В международния боксофис "Дедпул & Върколака" премина границата от 1 милиард щатски долара. "Жокера", излязъл на екран през 2019 г., е единственият друг филм с рейтинг R, достигнал емблематичния праг.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/