Мел Гибсън проучва места в Европа за продължението на „Страстите Христови

20 September 2024
MenTrend.bg
Мел Гибсън
Кадър: Youtube/ @mihaelorehovec9654
Мел Гибсън Кадър: Youtube/ @mihaelorehovec9654

Мел Гибсън е в Европа, където можеби проучва локации за продължението на своя библейски блокбастър „Страстите Христови" от 2004 г. Това може да означава, че дългоочакваната втора част на филма ще бъде реализирана.

В началото на седмицата актьорът обиколи Малта заедно с продуцентски екип, а след това пристигна в южната италианска област Пулия, където посети различни селски местности, включително древните градове Джиноза, Гравина Латерца и Алтамура, съобщи директорът на филмовата комисия на Пулия Антонио Паренте.

„Единственото, което можем да потвърдим, е, че наскоро са проучвали локации", заяви публицистът на Гибсън, Алън Нироб, като добави, че „на този ранен етап няма много за обсъждане".

Нироб също така уточни, че всички слухове за кастинга на продължението на „Страстите Христови", озаглавено „Страстите Христови: Възкресение", са прибързани.

Според съобщенията Гибсън работи от години по сценария на продължението библейската лента със сценариста на „Смело сърце" Рандал Уолъс, който във видеоинтервю за ORMI Media през април заяви, че сценарият е завършен и че Джим Кавийзъл ще се завърне в ролята на Исус.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/