Хенри Кавил ще участва в игрален филм по култовата анимация "Волтрон"

12 October 2024
Валентина Антова
Хенри Кавил
СНИМКА: instagram/henrycavill
Хенри Кавил СНИМКА: instagram/henrycavill

Хенри Кавил ще се присъедини към актьорския състав на новия игрален филм "Волтрон", който ще бъде продуциран от Amazon MGM Studios.

Филмът ще бъде режисиран от Роусън Маршал Търбър, който е и сценарист, известен с работата си по филмите "Червена бюлетина" ( 2021 г.) и "Небостъргачът" (2018 г.). Хенри Кавил ще играе заедно с новоизгряващата звезда Даниел Куин-Той, който през пролетта е бил дубльор на Том Холанд в постановката "Ромео и Жулиета". Подробностите за сюжета на "Волтрон" все още се пазят в тайна.

Анимационният сериал "Волтрон" (1984 г.) проследява екип от космически изследователи, които управляват гигантски супер робот. Този сериал е послужил за вдъхновение на няколко американски продукции, включително осем сезона на "Волтрон – Легендарният защитник"(2016 г.), който се излъчва по Netflix.

Хенри Кавил наскоро направи епизодична роля в най-хитовия летен филм на Marvel "Дедпул и Върколака", като изигра една от версиите на Върколака. Актьорът се включи и в много други проекти през годината с най-различни роли, като съвсем скоро той ще бъде и изпълнителен продуцент на франчайза Warhammer 40,000.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/