Меси готов да играе и на Мондиал 2026

18 October 2024
MenTrend.bg
Лионел Меси
Лионел Меси

Звездата на Интер Маями Лионел Меси не изключва възможността да играе на Мондиал 2026 в Северна Америка.

"Обичам футбола. Наскоро бях в препълнен стадион, където скандираха моето име и имената на моите съотборници. Преминах през доста трудни моменти с националния отбор и съм благодарен за това, което се случва сега. Използвам тези моменти, защото времето изтича. Не искам да изпреварвам събитията. Опитвам се да се наслаждавам на всеки един ден. Ще дойде време - ще видим какво точно ще се случи, не трябва да избързвам. Надявам се да мога да се представя на същото ниво, да се чувствам добре и да бъда щастлив. Това е по-важно за мен", каза 37-годишният капитан на аржентинския национален отбор, цитиран от вестник Марка.

Бившият футболист на Барселона и Пари Сен Жермен стана шампион със състава на "гаучосите" на Мондиал 2022 в Катар, пише БТА.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/