Милиардер се похвали с пречистената си кръвна плазма, която била "течно злато"

20 October 2024
MenTrend.bg
Брайън Джонсън
СНИМА: Инстахрам/@bryanjohnson_
Брайън Джонсън СНИМА: Инстахрам/@bryanjohnson_

Фанатикът в борбата със стареенето милиардерът Брайън Джонсън се похвали, че кръвната му плазма е толкова чиста, че медицинският персонал „не може да се насили да я изхвърли". Това стана докато бизнесменът представяше нова процедура, която използва, за да премахне токсините от тялото си.

47-годишният Джонсън, който отделя по 2 млн. долара годишно в търсене на вечната младост, заяви, че се е подложил на пълен обмен на кръвна плазма, при който тази течност се извлича от тялото му и се заменя с чист албумин - протеин, който се съдържа в кръвта на човека.

Той отбеляза, че процесът е различен от този, при който миналата година вля в тялото си малко количество от кръвта на сина си, когото нарича "моето момче за кръв". Тогава не се откриха някакви ползи от странната процедура.

"Терапевтичният обмен на плазма премахва цялата кръвна плазма от тялото ми и я замества с албумин. Целите на процедурата са да се премахнат токсините от тялото ми. Доказателствата са очевидни", пише Джонсън в профила си в X.

Според американския Национален институт по здравеопазване обменът на плазма включва преминаване на кръвта на пациента през машина, в която плазмата в нея се филтрира и се замества с чист албумин.

Джонсън, който натрупа огромно състояние, когато  продаде своята компания за обработка на плащания към eBay, заяви, че е извършил серия от базови измервания, преди да продължи с терапията, която ще включва общо шест кръга.

Той твърди, че операторът на машината за диализа на плазма, се е учудил, че неговата е „най-чистата, която някога е виждал досега."

"Когато приключихме, той не можеше да се насили да изхвърли плазмата ни. Операторът си представяше всички положителни ефекти, които може да има тя за медицината", разкри Джонсън.

Бизнесменът загатна, че е възможно плазмата му да бъде продадена на търг или да бъде дарена за медицински цели. Той я опредли като "течно злато".

Миналата година Брайън си вля кръв от 18-годишния си син Талмадж в опит да се подмлади
СНИМКА: Инстаграм/@bryanjohnson_
Миналата година Брайън си вля кръв от 18-годишния си син Талмадж в опит да се подмлади СНИМКА: Инстаграм/@bryanjohnson_

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/