Уил Смит и жена му се криели от децата си в "секс стая"

12 June 2024
MenTrend.bg
Актьорът Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет са се разбрали, че ще имат и други интимни партньори.
Актьорът Уил Смит и съпругата му Джейда Пинкет са се разбрали, че ще имат и други интимни партньори.

Очевидно дори тя не е могла да спаси брака им

Светът научава много повече за личния живот на холивудския актьор Уил Смит, отколкото някой от нас някога е предполагал, благодарение на новата автобиография на бившата му жена Джейда Пинкет Смит, озаглавена "Достойно".

Звездните съпрузи са разделени от 2016 г,. насам, но откровенията на Джейда се отнасят до периода, когато отношенията й с актьора са били още в разгара си. От страниците става ясно, че двамата са спели в продължение на години в едно легло с двете си деца - Джейдън, който сега е на 25 и Уилоу, която вече е на 22 г.

Когато ситуацията вече била твърде непоносима, Джейда признава, че е измислила план, с който да превърне една от стаите в къщата им в уютно "любовно гнездо", в което двамата с Уил да прекарват малко време насаме, далеч от децата.

"За да ни осигуря собствено пространство, дори бях построила отделно, красиво любовно гнездо за нас двамата възрастни в нашата спалня, с куполообразен таван, пълен с блещукащи звезди. Но с течение на времето децата превзеха и тази стая.", пише Пинкет Смит в мемоарите си.

Съпрузите най-накрая успели да насърчат наследниците си да започнат да спят в собствените си легла, когато малкият Джейдън навършил 6 години.

Не е ясно дали след това "любовното гнездо" се е разраснало повече,

тъй като Джейда признава, че е изпитвала неудовлетворение от ролята си на грижовна холивудска съпруга още в началото на брака им в публикуван по-рано откъс от автобиографията.

"В продължение на две десетилетия се държах добре, пусках се по течението, казвах на всички, че съм добре", обяснява звездата.

"И все пак под тях пристъпите на депресия и непреодолима безнадеждност тлееха, докато не се превърнаха в буен адски огън в разбитото ми сърце. Нежеланите чувства, че не заслужавам любов ме затрудняваха да разбера разминаването между така наречения перфектен живот, който бях постигнала, и кладенеца на загубата, който носех със себе си. Терапията помогна донякъде. Тя ми помогна до четиридесетте! Но докъде?", признава Джейда.
Ако не друго, сега знаем, че секс стая очевидно не прави брака по-щастлив.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/